Daklekkage is ellende. Niemand zit daar op te wachten. Naast het feit dat het erg vervelend is, kan het ook veel (toekomstige) schade veroorzaken. Om de schade zoveel mogelijk te beperken is het essentieel om snel te handelen en de lekkage per direct onder controle te krijgen. Het opsporen van een lekkage is niet altijd even makkelijk en zowel deskundigheid als ervaring, zijn een verijsde.

Lekt uw dak? Bel ons dan per direct. Wij komen meteen naar u toe en zullen uw lekkage repareren. Mocht u te maken hebben met een extreme daklekkage, dan zijn wij ook de aangewezen partij. Ons team bestaat uit 16 full time vakmensen. We kunnen uw dak volledig restaureren en kunnen ook ons loodgieter zuster bedrijf inschakelen om te assisteren.

Tot slot willen we u er graag op attenderen dat daklekkages meestal worden veroorzaakt door achterstallige onderhoud. Mocht u twijfelen aan het staat van uw dak en vrezen voor lekkages, vraag ons dan even een onderzoek te doen naar de staat van uw dak. Wij maken vrijblijvend een offerte voor u mbt een onderhoudsbeurt om mogelijke lekkages van uw dak te voorkomen.

>> Al onze werkzaamheden vallen onder UNETO-VNI garantie. Hierover kunt u meer lezen op onze UNETO-VNI garantie pagina.