Dakdekker Amsterdam heeft veel tevreden klanten, sommigen waren zo vriendelijk hun ervaringen te delen.

“Toen ik na lang zoeken eindelijk mijn droomhuis in de Jordaan had gevonden, bleek er helaas het nodige aan te mankeren. Zo was het dak eigenlijk helemaal aan vervanging toe. Er was nog geen sprake van lekkage, maar dat zou niet lang meer duren… De gedreven vakmensen van Dakdekker Amsterdam hebben er destijds in no time een prachtig glanzend pannendak opgelegd. Nog steeds geniet ik elk dag van het comfort en de mooie uitstraling van mijn paleisje.”
K. Loor, Prinsenstraat 13

“Tijdens de heftige novemberstorm van vorig jaar vlogen bij ons de dakpannen door de straat. Omdat we het nogal eng vonden, hebben we direct de spoedservice van Dakdekker Amsterdam gebeld. Zij zijn onmiddellijk bij ons langsgekomen om ons te helpen het dak zo snel mogelijk te repareren. Fijn dat er nog bedrijven zijn zoals Dakdekker Amsterdam, die altijd voor iedereen klaarstaan!”
Fam. Maat, Prinsengracht 195

“Toen wij onze zolder wilden ombouwen tot slaapkamer heb ik bij Dakdekker Amsterdam een offerte aangevraagd voor het plaatsen van drie dakramen. Al heel snel had ik een heel gunstige prijsopgave binnen. De keuze was voor mij niet echt moeilijk en binnen 2 maanden was de klus helemaal geklaard. Ik vind Dakdekker Amsterdam een ouderwetse vakman in een modern jasje.”
Rodney Verhulst, Lijnbaansgracht 58

“Wij laten het dak van ons huis regelmatig door Dakdekker Amsterdam inspecteren. Tot nog toe hebben we geen problemen of lekkage gehad, maar als we ooit aan een nieuw dak toe zijn, dan laten we het zeker door deze enthousiaste dakdekkers regelen.”
Anke de Haan, Tuinstraat 69

“Dakdekker Amsterdam is gewoon een goed en betrouwbaar adres. Ze doen wat ze beloven en hebben echt verstand van alle soorten daken en alles wat daarbij komt kijken. Daarom wil ik dit bedrijf echt van harte aanbevelen bij iedereen in Amsterdam.”
Y. de Boer, Lindengracht 11

Wij danken al deze mensen voor het schrijven van deze reviews!